Call of Duty: Warzone

Onsdag smeller det i Call of Duty: Warzone

Activision lokker med en totaloverhaling av Verdansk-kartet.

Activision

Oppdatering 23:00: En atombombe har sprengt Verdansk i fillebiter. Hva som skjer videre er fortsatt uvisst, og spillere sendes nå til det mindre kartet Rebirth Island for å lete etter nye spor.

Klokken 06:00 på torsdag slippes en ny oppdatering for spillet. Deretter ber Activision om at spillere vender tilbake til Rebirth Island for å få med seg fortsettelsen på kaoset fra 21:00 i morgen kveld.

Opprinnelig sak følger.

Call of Duty: Warzone har de siste ukene lignet mer på skytespillseriens tradisjonelle zombiemodus enn en battle royale-opplevelse. De vandøde har sakte, men sikkert spredt seg over hele Verdansk-kartet og onsdag kveld når opplegget sitt uunngåelige klimaks.

Verdansk-overhaling i vente

Se hva som venter i neste sesong med Call of Duty: Warzone og Call of Duty: Black Ops Cold War.
Activision

Ifølge rykter og hint som har svirret det siste året ligger Call of Duty: Warzone-kartet an til å få en omfattende overhaling. Angivelig skal kartet gjenoppstå i med en slags åttitallsestetikk – ikke ulik den vi ser i Call of Duty: Black Ops Cold War – og akkurat hvordan det blir får vi vite i løpet av de neste 24 timene.

21. april klokken 21:00 vil et eller annet stort inntreffe i Verdansk. Activision holder fortsatt kortene tett til brystet, men det skal i hvert fall handle om både zombier og atombomber og spillere kan følge dramatikken minutt for minutt i Warzone.

Uansett hva som skjer ender hendelsene med lanseringen av neste sesong med Call of Duty: Warzone. Fra torsdag morgen får spillere utforske både de nye kartendingene og en haug med annet nytt innhold.

Over i Call of Duty: Black Ops Cold War er det også duket for en ny sesong. Denne lokker med nye flerpsillerkart og -moduser, samt flere våpen, figurer og tillegg til spillets zombiemodus.

LES OGSÅ: Activision i full krangel om bruk av navnet Warzone »

Siste fra forsiden