Call of Duty: Warzone - Black Ops Cold War

Varsler store endringer til Call of Duty: Warzone-kartet

Nytt innhold ankommer battle royale-spillet og Black Ops Cold War neste uke.

Den andre sesongen med innhold til Call of Duty: Black Ops Cold War lanseres 25. februar. Med den kommer et lass med nyheter til både hovedspillet og battle royale-delen Warzone, og nå har Activision avslørt hva spillere har i vente.

Se alt som kommer til Warzone og Black Ops Cold War i sesong to.
Activision

I en lengre bloggpost på sine nettsider melder utgiveren om flere endringer til Warzone-kartet. Verdansk får blant annet besøk av et digert tankskip kalt Vodianoy, som basert på traileren over ser ut som det vil brase rett inn i spillets fengsel. Også under bakken skal det skje ting, med åpningen av ny bunkere.

To nye battle royale-moduser vil også komme til i løpet av sesong to. Først ut er Resurgence Extreme, som trøkker 90 spillere inn på det knøttlille kartet Rebirth Island. Dernest venter Exfiltration, en modus hvor lag kan vinne dersom de klarer å holde på en radio i et visst antall minutter uten å bli myrdet først.

Zombiekamp i stor skala

Outbreak er en ny og større zombiemodus.
Activision

Over i Black Ops Cold War kan spillere bryne seg på en utvidet zombiemodus, kalt Outbreak. Her må opptil fire spillere holde stand mot horder med vandøde på et langt større kart enn hva spillets nåværende zombieeventyr har å by på. Mer informasjon om modusen vil avdukes i løpet av den neste uka, men utvikler Treyarch lover både nye fiender, oppdrag og kjøretøy.

Flerspillerdelen vokser seg også litt større, med fire nye kart som rulles ut i løpet av sesongen. Her får spillere måle krefter i tre nye moduser – Gun Game (Free-For-All), Stockpile (6v6) og Hardpoint (Multi-Team). I tillegg venter nytt utstyr og flere Prestige-nivåer å oppnå.

Sesong to av Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone er gratis for alle spillere, på PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S. Oppdateringen rulles ut i løpet av morgenen 25. februar, men et offisielt tidspunkt er enda ikke satt.

LES OGSÅ: Activision har utestengt over 300 000 Warzone-spillere for juks »

Siste fra forsiden