Call of Duty: Warzone

Ytterligere 60 000 Warzone-spillere utestengt for juks

– Vi har nulltoleranse for de som jukser.

Activision

Den evige kampen mot juks i Call of Duty: Warzone tok nok et byks på tirsdag, i favør Activision. Spillets utgiver kunngjorde nemlig utestengelsen av 60 000 nye kontoer på tirsdag, som tar totalen opp til 300 000 utestengelser.

Warzone-teamet er hele tiden på utkikk etter juksemakere.
Acitivision

Via den offisielle Call of Duty-nettsiden forsikret Warzone-teamet om at det tar kampen mot juks svært alvorlig. Målet er å skape en underholdende opplevelse for alle, noe juksemakerne selvfølgelig står i veien for.

– Vi har nulltoleranse for de som jukser i Call of Duty eller Call of Duty: Warzone. Vårt fokus er å bekjempe både juksemakerne og de som lager jukseprogrammene, lyder utviklerens uttalelse.

En rekke nye rapporteringsverktøy og teknologier for å oppdage juks er allerede implementert, og enda flere tiltak står på agendaen. Blant annet melder Activision om kontinuerlige oppdateringer av antijuksløsningen til Warzone, samt tilføring av flere ressurser for å bistå i arbeidet.

Kanskje for å berolige misfornøyde spillere lover teamet også bedre kommunikasjon og åpenhet rundt jukseproblemer. Utestengelser skal også deles ut raskere, som kan bety at Warzone går vekk fra dagens løsning der spillskaperne tilsynelatende venter med utestengelser til det kan hive ut tusenvis i større bølger.

LES OGSÅ: Nintendo klages inn til EU-kommisjonen for Switch-feil »

Siste fra forsiden