Call of Duty Warzone - teksturpakke

Nå kan Call of Duty Warzone se bedre ut på PC og de nyeste konsollene

Ny teksturpakke anbefales til alle som spiller med over 1440p i oppløsning.

Activision

Activision har sluppet en ny teksturpakke med mer høyoppløselige teksturer til Call of Duty Warzone og Call of Duty Black Ops Cold War. Dette melder VG247.

Teksturpakken er tilgjengelig på samtlige plattformer, bortsett fra 2013-versjonen av PlayStation 4 og Xbox One, og anbefales for dem som spiller med en oppløsning på over 1440p. Dermed er det egentlig ikke noe poeng for PlayStation 4- og Xbox One-spillerne å trakte ekstra gigabytene, siden plattformene ligger et stykke under denne oppløsningen, mens det kan være noe å hente for Xbox One X og PlayStation 4 Pro-folket.

LES OGSÅ: Kjent Warzone-streamer klagde på juks – kort tid etter ble en hacker bannlyst på direkten »

Activision

Teksturpakken tar like under 7 GB med plass, og kan lastes ned via spillet. Dette er den femte teksturpakken som Activision har sluppet til spillet, etter at de tidligere har sluppet teksturpakker som forbedrer våpen og figurmodeller.

Activision har fremdeles ikke sluppet en egen PlayStation 5- og Xbox Series X-versjon av Warzone, så de som spiller på de nyeste konsollene spiller for øyeblikket på en oppjazzet versjon for den forrige konsollgenerasjonen. En ny versjon skal være på vei, men har ingen slippdato.

LES OGSÅ: Warzone skal angivelig få et nytt kart basert på det neste Call of Duty-spillet »

Siste fra forsiden