Call of Duty: Warzone - juks

Kjent Warzone-streamer klagde på juks – kort tid etter ble en hacker bannlyst på direkten

Se juksespilleren bli bannlyst på videostreamen.

Skjermbilde av streamen til «TimTheTatman», skjermbilde av Tweeten til «CouRage», montasje Gamer.no

At det lønner seg å være en inflytelsesrik spillstreamer er det nok liten tvil om. Heldigvis drypper det av og till litt av denne innflytelsen ned på resten av røkla også – slik som i går, da YouTube-er Jack «CouRage» Dunlop fikk en hacker bannlyst etter å ha klaget litt. Det melder Gamespot.

Dunlop, og tre andre Call of Duty: Warzone-kjendiser – «TimTheTatman», «Cloakzy» og «NICKMERCS» – spilte nylig sammen, og merket raskt at matchene deres ble spolert av at en rekke spillere jukset. Som vanlig i skytespill var det mest vanlige automatisk sikting, samt muligheten til å se gjennom vegger.

Situasjonen ble så frustrerende for Dunlop og gjengen at han fyrte av en Tweet til utvikler Raven Software of Activision, der han foreslo at de burde følge med på Twitch-streamen hans for å fakke lømlene.

Kun få timer etter kan det virke som om oppfordringen faktisk hadde en effekt. Midt i en kamp, mens de fire influenserne så på tilskuer-kameraet til en spiller som åpenbart jukset, ble spilleren nappet ut av spillet – tilsynelatende bannlyst fra spillet på grunn av streamen til «TimTheTatman». Du kan se et opptak av det hele nedenfor.

Vel å merke er det ikke helt sikkert at Activision eller Raven Software responderte på streamen, men sammenfallet er ganske treffende.

Activisions katt-og-mus-lek med hackere i Call of Duty: Warzone har vært en endeløs affære siden spillet ble sluppet. Jevnlig forteller selskapet at de har bannlyst flere titalls tusen kontoer fra spillet, og sist vi hørte hadde over 300 000 kontoer blitt låst ute fra skytespillet.

LES OGSÅ: Call of Duty-skuespiller fordømmes av Activision »

Siste fra forsiden