Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War får Among Us-modus

Nytt Warzone-innhold rulles også ut neste uke.

En ny sesong med Call of Duty: Black Ops Cold War og Call of Duty: Warzone står for døren. Nytt innhold rulles ut 12. august, og i forkant av lanseringen har Activision sluppet detaljer om hva spillere kan forvente.

Nye ting på vei i Call of Duty-land.

Blant nyhetene er en fersk modus for Black Ops Cold War, som best kan beskrives som Among Us med skytevåpen.

I Double Agent – som modusen heter – plasseres ti spillere sammen på et kart og blir tildelt én av tre ulike roller. Double Agent må enten avlive alle andre eller sette av bomber på ulike steder på kartet, mens Investigator leter etter spor som kan avsløre hvem dobbeltagenten er. Resten av spillerne er Operatives, som må jobbe sammen for å holde seg i live og knerte dobbeltagenten.

Man begynner med pistoler, men kan plukke opp andre våpen underveis. Etter hvert som tiden går vil både dobbeltagenten og etterforskeren få tilgang på ulike egenskaper og gjenstander, som hjelper dem i sin oppgave, men som tilsynelatende også kan være med å avsløre hvem de er.

Mer flerspiller- og Warzone-innhold

Se alt som kommer til Black Ops Cold War og Warzone fra neste uke.
Activision

Videre lokker Activision med et gjensyn med Demolition-modusen, som kommer tilbake midtveis ut i sesongen. Nye kart skal også introduseres, flere spillbare figurer kommer til og våpenarsenalet utvides.

I Warzone får spillere utforske nok en kartoppdatering, en ny Gulag og to nye Perks – en som gir deg mer informasjon i kampens hete, og en annen som gjør rustningsplatene dine mer effektive. Raven varsler også at noe stort er i ferd med å skje i Verdansk, men akkurat hva det er snakk om vil utvikleren foreløpig ikke ut med.

Snart blir det også mer å gjøre i Mario Golf.
Flere figurer og nye baner er på vei »

Siste fra forsiden