Call of Duty: Black Ops Cold War

Call of Duty: Black Ops Cold War har gått gjennom flere endringer siden betatesten

Treyarch slapp en lengre liste med justeringer før morgendagens lansering.

Activision Blizzard

Call of Duty: Black Ops Cold War slippes i morgen, 13. november. I den forbindelse har Treyarch gått ut med en lengre liste over akkurat hva spillere kan forvente på lanseringsdagen.

Call of Duty: Black Ops Cold War er snart klart for lansering.
Activision Blizzard

Utvikleren melder om flere endringer som er gjort siden skytespillet var innom betatesting i oktober. Nesten alt av innhold fra testperioden har vært gjennom en eller annen balansejustering, mens nye moduser, kart og våpen også har kommet på plass.

Det er en del å gå gjennom, og du kan lese gjennom den fullstendige listen på Treyarchs nettsider. For de som kun er ute etter et kortere sammendrag har vi samlet sammen noen av de viktigste endringene.

Mye nytt

Hva moduser angår kommer en haug med Hardcore-varianter inn, i tillegg til Call of Duty-klassikeren Search & Destroy. Fireteam: Dirty Bomb – en lagbasert modus for 40 spillere – ser ut til å være svært så forandret siden betaen, med for eksempel nye bombeplasseringer, beskyttelsesutstyr og en overhaling av ping-systemet.

Våpenlageret utvides med alt fra automatgevær og maskinpistoler til skarpskytterrifler og rakettkastere. Basert på tilbakemeldinger fra betaen er maskinpistolene nå litt svakere på lengre avstand, mens gevær i den tyngre LMG-klassen gjør litt mer skade.

Siktemekanikkene i Black Ops Cold War er også forandret, som blant annet skal gi bedre treffsikkerhet ved bruk av «aim down sights»-funksjonen. Videre er effektiviteten til spillets sklimekanikk jekket ned noen hakk.

Til slutt forteller Treyarch om en rekke triksing og fiksing med spillets lyd, slik at for eksempel fottrinn skal være lettere å høre. Alt dette og mer vil teamet fortsette å justere på i tiden etter lansering, såfremt det blir nødvendig.

Call of Duty: Black Ops Cold War slippes 13. november for PC, PlayStation 4, Xbox One og Xbox Series X. Spillet blir også tilgjengelig for PlayStation 5 når konsollen lanseres 19. november her i Norge.

LES OGSÅ: Slik blir Zombie-kampene i Black Ops Cold War »

Siste fra forsiden