Call of Duty: Black Ops Cold War

Nye Call of Duty krever opptil 250 GB med lagringsplass

Nok en sværing.

Størrelsen på Call of Duty: Modern Warfare har vært et hett tema siden før spillet ble lansert i 2019. På sitt meste krevde spillet godt over 200 GB med plass, og nå har Activision bekreftet at skytespillseriens neste innslag blir enda større.

Call of Duty: Black Ops Cold War kommer til å kreve mye lagringsplass.
Activision

Via sine nettsider forteller utgiveren at minst 250 GB må til for å få plass til alt PC-versjonen av Call of Duty: Black Ops Cold War har å by på. Det inkluderer samtlige moduser og den valgfrie pakken med ekstra blanke teksturer for de som skal spille i 4K-oppløsning.

I motsetning til Modern Warfare ser det imidlertid ut til at man allerede ved lansering får velge bort moduser man ikke bruker. For de som bare vil ha flerspillerdelen krever spillet kun 50 GB, da altså uten 4K-pakken.

Her er PC-kravene for spillet. Trykk på bildet for å se en større utgave.
Activision

I andre PC-nyheter har Activision kunngjort en flere plattformspesifikke innstillinger for Black Ops Cold War. Ved siden av 4K-oppløsning loves støtte for ubegrenset bildefrekvens, ray-tracing, ultravide skjermer og en bunke justeringsmuligheter for både lyd og bilde.

Activision har ellers samlet ulike PC-krav for spillet i en kjekk tabell, som du kan se gjennom i bildet på høyre side i artikkelen. Traileren i videovinduet øverst skal også gi en pekepinn på hva PC-versjonen kan prestere.

Call of Duty: Black Ops Cold War slippes 13. november for PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X/S.

Slik blir Zombie-kampene i Black Ops Cold War.
Treyarch varsler en ny start for modusen »

Siste fra forsiden