Call of Duty: Modern Warfare - Warzone

Modern Warfare skal omsider la PC-spillere slette innhold de ikke bruker

Gladnyhet for de som trenger mer lagringsplass.

Activision

At Call of Duty: Modern Warfare krever godt over 200 GB med lagringsplass har lenge skapt frustrasjon for spillere. For de på konsoll har det imidlertid vært mulig til å kvitte seg med diverse spillinnhold for å fri opp plass, og nå kommer den muligheten også til PC.

Vil du bare spille Warzone på PC er det snart ingen grunn til å ha enspillerkampanjen installert.
Activision

Nyheten kommer fra Paul Haile, som er produksjonssjef for Modern Warfare. På Twitter forteller Haile at spillets neste oppdatering, som rulles ut en gang på onsdag 14. oktober, introduserer «spesifikke avinstalleringsmuligheter» for PC-spillere.

Akkurat hvordan dette vil se ut og hvor mye plass man kan fri opp er foreløpig ikke kjent. På Xbox One kan man for øvrig slette både kampanjen, flerspillerdelen og Spec Ops-modusen, mens PlayStation 4-versjonen krever at det meste forblir installert for at spillet skal fungere.

Du kan lese mer om prosessen via Activisions nettsider.

Nytt Call of Duty rundt hjørnet

Nyheten vil utvilsomt bli godt mottatt blant PC-spillere, som ikke lenger trenger en hel 250 GB SSD bare for Modern Warfare. Det hører riktignok med til historien at det neste Call of Duty-spillet, Black Ops Cold War, lanseres om nøyaktig en måned. De som hopper videre får dermed ikke så mye tid til å glede seg over litt ekstra lagringsplass – med mindre funksjonen også introduseres for det neste spillet.

Black Ops Cold War byr på en ny enspillerkampanje satt til den kalde krigen. Flerspillerdelen blir litt mer lettbeint enn Modern Warfares, mens Zombie-modusen skilter med flere nye funksjoner og muligheter. Til slutt blir Warzone også med videre, og Activision har hintet om flere endringer for battle royale-modusen.

Betatesting for Call of Duty: Black Ops Cold War er underveis, og om du enda ikke har kommet deg inn åpnes dørene for fullt til helgen. 17.-19. oktober er det nemlig åpen beta på PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Vår skribent var ikke så imponert over sitt første møte med neste Call of Duty.
– Kan bli det mest anonyme Call of Duty-spillet til nå »

Siste fra forsiden