Call of Duty: Warzone

Nytt Call of Duty: Warzone-kart og omfattende endringer utsatt

Battle royale-fans må vente enda en uke.

Activision

Den hittil største overhalingen av Call of Duty: Warzone lar vente på seg. Battle royale-spillet skulle opprinnelig få en haug med nytt innhold 10. desember, men nå har Activision flyttet lanseringen til 16. desember.

Fra 16. desember vil Call of Duty: Warzone ha innhold fra både Modern Warfare og Black Ops Cold War.
Activision

Utsettelsen ble avslørt i en bloggpost på spillets nettsider. Activision forteller at teamet trenger noen ekstra dager på å få alt på plass, men delte ellers ingen konkrete detaljer om hvorfor spillere må vente en ekstra uke,

Nytt kart og Black Ops Cold War-innhold

Den kommende ladningen med Warzone-innhold bringer med seg haugevis med nyheter for spillere å pusle med. Først og fremst har Activision varslet at et nytt kart er på vei, i tillegg til en helt ny modus.

Videre byr oppdateringen på en sammenslåing av Modern Warfare- og Black Ops Cold War-innhold. I tillegg til alle de eksisterende våpnene i Warzone kommer over 30 maskinpistoler, maskingevær og skarpskytterrifler fra det nyeste Call of Duty-spillet til battle royale-opplevelsen. Activision lover også en ny Gulag-opplevelse.

For de som eier Call of Duty: Black Ops Cold War byr oppdateringen også på en bunke nyvinninger. Nye flerspillerkart og -moduser slipper til, samt mer innhold til zombiemodusen og det helt nye progresjonssystemet, kalt Prestige.

Call of Duty: Black Ops Cold War er et godt innslag til serien.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden