Mario Golf Super Rush

Toadette, New Donk City og mer er på vei til nye Mario Golf

Og du trenger ikke vente lenge.

Nintendo

Vi har lenge visst at Mario Golf: Super Rush skal få ekstra innhold etter slipp, og nå vet vi nøyaktig hvem som ankommer ballet først. Onsdag ettermiddag slapp nemlig Nintendo nyheten om at en oppdatering er like rundt hjørnet, og med den kan man snart spille som Toadette i det slående sportsspillet.

Hun stiller med sitt sedvanlige sjarmerende lynne, bruker en enorm hakke for å fyre av superskudd og strør om seg med neper når hun løper rundt i spillets «Speed Golf»-modus.

I tillegg til den nye figuren får man også en rangert flerspillermodus, forbedret bevegelsesstyring og en ny bane i form av storbyen New Donk City fra Super Mario Odyssey. Det hele braker løs i morgen, og det ekstra innholdet vil, som vanlig for Nintendos sportsspill, være gratis.

Mario Golf: Super Rush er det første golfspillet fra Nintendo siden 2014 og byr på nye figurer, unike baner og en rekke spenstige moduser. Vi fant mye å like da vi anmeldte spillet for en måned siden, men den helt store begeistringen uteble:

– Mario Golf: Super Rush er fargerikt, spennende og skikkelig morsomt i små doser, men over tid blir det også veldig fort mye av det samme. Dette kunne utviklerne bøtt på ved å gjøre små endringer for å få en mer dynamisk og engasjerende gameplay-loop, men i stedet føles opplevelsen både stiv og uinspirert til tider, skrev undertegnede den gang.

LES OGSÅ: Nye Pokémon Snap får også fargerikt gratisinnhold i disse dager »

Siste fra forsiden