New Pokémon Snap

Flere områder og nye pokémon kommer til New Pokémon Snap

En stor gratisoppdatering er på vei til fotografispillet.

New Pokémon Snap får snart en gratis oppdatering med en bråte nytt innhold, og føyer seg med det pent inn i rekkene over Nintendo Switch-spill som har blitt utvidet etter lansering.

Den nye oppdateringen slippes allerede neste uke, den 3. august, og byr da på en rekke nye områder å utforske og hele 20 nye pokémon.

Swalot er på plass!
Skjermbilde fra YouTube

Spillerne vil i alt få tre nye reiseruter å legge ut på, inkludert en runde ned et stryk i jungelen og en lengre sekvens hvor man krymper og får se lommemonstrene fra helt nye vinkler.

Blant de utvalgte monstrene som dukker opp i utvidelsen finner vi favoritter som Psyduck og Snorlax, men også litt mer obskure raringer i form av Swalot og Shroomish.

Vi var blant de mange som koste seg med New Pokémon Snap da det ble lansert tidligere i år, og vår anmelder hadde mye positivt å melde:

– Alt i alt er New Pokémon Snap et fargerikt og sjarmerende eventyr. Det er fornøyelig å se disse monstrene i sitt naturlige habitat – uten det vanlige maset om fanging og kjemping, skrev Øyvind Steinkopf Sund.

LES OGSÅ: Pokémon Diamond og Pearl pusses opp for Nintendo Switch »

Siste fra forsiden