Mario Golf: Super Rush

Neste Mario Golf byr på helt nye måter å spille

Nintendo avduket en ny runde med rørleggergolf.

Onsdagens Nintendo Direct-presentasjon serverte en haug med Switch-nyheter, inkludert et nytt innslag i Mario Golf-serien. Spillet har fått undertittelen Super Rush, og kommer til hybridkonsollen 25. juni.

I Speed Golf-modusen er det om å gjøre å være raskest.
Nintendo

Mario Golf: Super Rush serverer både Mario Golf i kjent stil, men byr også på flere nye måter å spille. Du kan se en smakebit på flere av disse i traileren øverst i artikkelen.

Ved siden av tradisjonelle golfrunder for en eller flere spillere kan man blant annet bryne seg på kappløpsmodusen Speed Golf, der alle spiller samtidig og målet er å dælje til golfballen og så løpe så fort som mulig dit den lander og så slå videre.

Nintendo viste også så vidt frem en historiebasert modus, der man spiller som sin egen Mii-figur. Opplegget minnet mye om Switch-spillet Golf Story, der man møter nye figurer og løser golfrelaterte oppgaver på vei mot å bli en proffspiller.

Mario Golf: Super Rush kan spilles i håndholdt modus eller, for Wii Sports-nostalgikere, med Joy-Con-kontrollerens bevegelsesstyring.

Til sommeren blir det også Zelda-gjensyn på Switch.
Skyward Sword kommer til hybridkonsollen i juli »

Siste fra forsiden