The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

The Legend of Zelda: Skyward Sword kommer til Switch i oppusset utgave

Slippes til sommeren.

Etter en lengre periode med rykter har Nintendo omsider bekreftet at The Legend of Zelda: Skyward Sword kommer til Nintendo Switch. Utvikleren avduket en oppusset utgave av spillet med en lengre trailer under sin nyeste Nintendo Direct-presentasjon onsdag kveld.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.
Nintendo

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD lanseres 16. juli, nesten ti år etter at originalspillet først kom til Nintendo Wii. Den oppussede utgaven skilter med en overhaling av grafikken, men det er først og fremst kontrollersystemet Nintendo har brukt mye tid på.

Mens Wii-utgaven kombinerte Wiimote og Nunchuck for å styre Link i kamp, bruker Switch-versjonen to Joy-Con-kontrollere for å oppnå samme resultat. I videoen øverst i artikkelen kan du se hvordan det hele fungerer med bevegelseskontroller på Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD.
Nintendo

Ifølge Zelda-sjef Eiji Aonuma skal kontrolleroppsettet være litt mer intuitivt denne gangen, og alt skal føles litt bedre sammenlignet med originalopplevelsen. For de som vil spille i håndholdt modus eller på Switch Lite har utvikleren også lagt til kontrolleroppsett som kun bruker konsollens knapper og spaker.

Mens Skyward Sword ble et omdiskutert innslag i Zelda-serien fikk originalspillet en knakende god mottakelse her på bruket. Anmelder Øystein Furevik klinte til med ni av ti poeng på karakterskalaen, og kalte spillet et av de beste Zelda-spillene på lang tid.

LES OGSÅ: – Nintendo skrotet Zelda-serien til Netflix etter at prosjektet ble lekket »

Siste fra forsiden