The Legend of Zelda: Skyward Sword

Nye rykter om The Legend of Zelda: Skyward Sword til Switch

Amazon-lekkasje hinter også om Need for Speed: Hot Pursuit til hybridkonsollen.

Nintendo

Rykter om en Nintendo Switch-versjon av The Legend of Zelda: Skyward Sword har plutselig blusset opp igjen. Det etter at en oppføring for spillet ble lagt ut for forhåndsbestilling via Amazon UK.

The Legend of Zelda: Skyward Sword ble først lansert i 2011.
Nintendo

Tilbake i november 2018 var det Zelda-sjef Eiji Aonuma som først startet dro i gang snakk om en Switch-versjon av spillet. Den gang rykket Nintendo raskt ut for å dysse ned ryktene, men siden den gang kan ting ha endret seg.

Oppføringen nevner ikke noe om slippdato, men det at man faktisk kan forhåndsbestille kan tyde på at det ikke blir så veldig lenge å vente. Gitt at det hele stemmer og ikke bare er en tabbe fra Amazon, selvfølgelig.

Hot Pursuit-lekkasje

Need for Speed: Hot Pursuit.
EA

Siden klypene med salt allerede står klare kan vi like gjerne ta med enda en potensiell lekkasje fra Amazon UK. Spillet det dreier seg om er Need for Speed: Hot Pursuit – nærmere bestemt en nyversjon av bilspillet – som også dukket opp i nettbutikken ganske nylig (via Nintendo Everything).

EA har bekreftet at det vil slippe flere spill til Nintendo Switch i løpet av det neste året. Nøyaktig hvilke det er snakk om er foreløpig ikke kjent, men Hot Pursuit er en troverdig kandidat ettersom spillets opprinnelige utvikler – Criterion Games – nettopp overtok ansvaret for bilspillserien igjen.

Ryktemølla hevder også at både nye og gamle Mario-spill kommer til Switch.
Kan være snakk om blant annet Super Mario 64 og Super Mario Sunshine »

Siste fra forsiden