EA – Switch

Switch har passert diger salgsmilepæl

Og nå er EA endelig interessert i å lage spill til konsollen.

FIFA-spillene er blant de ytterst få spillene EA har lansert til Switch så langt, men dette kan nå endre seg.
EA

Nintendo publiserte nylig tallene for det siste finansåret som endte den 31. desember, og der kommer det frem at selskapets seneste konsollsatsing har vært svært så vellykket.

Samtidig med offentliggjøringen av de økonomiske resultatene har Nintendo nemlig oppdatert sine samlede salgstall for produktene sine, og av disse kan man lese at Switch nå har passert den magiske grensen på 50 millioner solgte enheter.

Hybridkonsollen har nærmere bestemt solgt i 52,48 millioner eksemplarer per dags dato, og dermed har den allerede passert det totale salgstallet til Super Nintendo – som ligger på 49 millioner.

Nintendo Switch har nå solgt i over 50 millioner eksemplarer, godt hjulpet av populære førstepartstitler.
Audun Rodem, Gamer.no

EA viser endelig interesse

De gode tallene har omsider vekket interessen til spillutgiver-giganten EA. Som Gamespot rapporterer indikerte EAs finanssjef Blake Jorgensen at utgiveren nå trolig skal trappe opp satsingen på Nintendos maskin.

– Etter hvert som plattformen vokser, vokser også vår interesse i å utvikle for den, sa Jorgensen i en tale til investorer i forbindelse med publiseringen av EAs kvartalstall. Han la til at han var «godt fornøyd» med hvordan Switch har prestert.

Som Gamer.no meldte i 2017 har EA vært nølende til å satse på konsollen på grunn av usikkerhet rundt konsollens fremtid, og i fjor gjentok selskapet skepsisen til Switch ved å hevde at spillere foretrekker å spille EA-spill på andre plattformer.

EA har hittil kun sluppet fem spill til Switch, deriblant FIFA 18, FIFA 19 og FIFA 20.

Les også: Rykte: Nintendo skal lansere et todimensjonalt Metroid-spill til Switch i år »

Siste fra forsiden