Metroid

Rykte: Nintendo skal lansere et todimensjonalt Metroid-spill til Switch i år

Kjent lekkasjeperson gir Metroid-fansen håp.

Nintendo

Det begynner å bli en stund siden sist vi så et nytt Metroid-spill på Nintendos stasjonære plattformer, men nå kan det se ut til at ambisjonene for serien skal jekkes opp.

Som blant andre Nintendo Life rapporterer har det dukket opp rykter om at Nintendo skal lansere et nytt, todimensjonalt Metroid-spill til sin Switch-konsoll i inneværende år.

Opplysningene kommer fra lekkasjekontoen Sabi, som på fredag la ut en Twitter-melding hvor personen bak skriver at de har undersøkt opplysningene og finner dem troverdige nok til å offentliggjøre. Sabi har tidligere lekket informasjon om E3-presentasjonene til Bethesda, Square Enix og Microsoft i 2019.

Metroid Fusion-relatert

I en påfølgende melding skriver Sabi at spillet har forbindelser til Metroid Fusion, som ble lansert til Game boy Advance i 2002.

Det ryktede 2D-spillet til Switch ser ut til å være relatert til Metroid Fusion, som kom ut til Game Boy Advance i 2002.
Nintendo

Med andre ord kan det muligens dreie seg om en oppfølger, eller eventuelt en oppdatert nyversjon ala det Nintendo gjorde med det nylig lanserte Link's Awakening – som opprinnelig var et Game Boy-spill.

Nintendo har som kjent allerede kunngjort et nytt Metroid-spill til Switch – Metroid Prime 4 – som altså er et 3D-spill. Dette har ennå ikke fått noe lanseringdato, og vi har ei heller fått sett noe som helst fra spillet hittil. Et nytt 2D-spill kan dermed bidra til å gjøre ventetiden kortere for Metroid-fansen.

Sabi sitter for øvrig også på opplysninger om at det skal komme et nytt Paper Mario-spill til Switch i 2020. Paper Mario er en rollespill/eventyr-serie som startet på Nintendo 64 i 2000, og det seneste innslaget – Paper Mario: Color Splash – kom ut i 2016 til Wii U.

Les også: Metroid Prime 4 skrotes – begynner på nytt med Retro Studios som utvikler »

Siste fra forsiden