Super Mario 3D All-Stars

Se mer av de oppussede Mario-spillene på Switch

Nintendo har sluppet ny video fra Super Mario 3D All-Stars.

Samlepakken Super Mario 3D All-Stars er rett rundt hjørnet, og i den forbindelse har Nintendo nå sluppet en ny video som viser oss litt mer av hva Mario-fansen har i vente. Videoen ser du øverst.

I videoen bekreftes det vi forsåvidt allerede antok, nemlig at alle de tre spillene er oppgradert til HD-grafikk, og i tillegg er samtlige titler optimalisert på en måte som skal gi en jevn og god opplevelse på Switch-konsollen.

Pakken kommer også med av musikkavspillingsmodus, som altså gjør det mulig å drasse med deg Mario-tonene overalt. Ellers kan man benytte seg av en «Assist Play»-funksjon ved å gi den ene Joy Con-kontrollen til en venn i Super Mario Galaxy.

Nintendo

Begrenset antall

Super Mario 3D All-Stars består av de tre spillene Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy, hvorav samtlige ble svært kritikerroste klassikere.

Samlepakken er et ledd i markeringen av Marios 35-årsjubileum, som også omfatter en oppusset versjon av Wii U-spillet Super Mario 3D World og andre nyheter.

Nintendo har av uklare grunner valgt å gjøre pakken svært begrenset. Samlepakken lanseres den 18. september og blir kun tilgjengelig til mars neste år, noe som gjelder både den fysiske og digitale versjonen. Mario-fans vil dermed ha et halvt års tid på seg til å skaffe seg et eksemplar.

En del har for øvrig spekulert i den begrensede tilgjengeligheten ved å forhåndsbestille flere eksemplarer av Super Mario 3D All-Stars og lagt dem ut på auksjonsnettsteder til priser langt over den ordinære prisen.

Les også: – Ny Nintendo Switch-modell skal lanseres neste år »

Siste fra forsiden