Super Mario 3D All-Stars

Forhåndsbestilte eksemplar av Super Mario 3D All-Stars selges på nettet til blodpris

Noen prøver å få 10 000 kroner for spillet.

Forrige uke kunngjorde Nintendo en ny samlepakke bestående av tre tredimensjonale Mario-titler, som kommer med den haken at den kun er tilgjengelig i en tidsbegrenset periode. Det vet folk å utnytte.

Som blant andre nettstedet Nintendo Life rapporterer har det begynt å dukke opp eksemplarer av Super Mario 3D All-Stars på auksjonsnettsteder med priser langt over den ordinære prisen.

Eksemplarene legges ut av folk som har forhåndsbestilt samlepakken og som altså forventer ekstra høy etterspørsel på grunn av Nintendos begrensning.

Nintendo

10 000 kroner

På det store auksjonnettstedet eBay finner man i skrivende stund Super Mario 3D All-Stars-eksemplarer til rundt 100 dollar, cirka 1000 norske kroner, og noen optimister kjører til og med prisen helt opp til 1000 dollar – som tilsvarer litt under 10 000 kroner.

Samlepakken lanseres den 18. september og blir tilgjengelig til mars neste år, noe som gjelder både den fysiske og digitale versjonen. Mario-fans vil dermed ha et halvt års tid på seg til å skaffe seg et eksemplar, så i hvor stor grad begrensingen vil by på reelle problemer gjenstår å se.

Super Mario 3D All-Stars inneholder oppussede versjoner av Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy. Samlepakken er et ledd i markeringen av Marios 35-årsjubileum, som også omfatter en oppusset versjon av Wii U-spillet Super Mario 3D World og andre nyheter.

Les også: Nintendo lager Mario Kart på ekte, med stuegulvet ditt som bane »

Siste fra forsiden