Super Mario 3D All-Stars

Nintendo slipper samlepakken Super Mario 3D All-Stars om få uker

Men spesialpakken fjernes fra salg allerede i mars.

Etter måneder med løse rykter og lekkasjer har Nintendo annonsert en Super Mario-samlepakke. Pakken heter Super Mario 3D All-Stars, og inneholder oppussede versjoner av Super Mario 64, Super Mario Sunshine og Super Mario Galaxy, og kommer til Nintendo Switch allerede 18. september.

Skal vi dømme ut fra traileren er det Super Mario 64 for har fått mest oppmerksomhet fra oppussingsteamet. Vi skimter nye teksturer og en høyere oppløsning, noe som nok er ganske nødvendig siden Nintendo 64-spillet begynner å bli litt vel langt i maska.

Super Mario Sunshine har på sin side fått støtte for widescreen, noe GameCube-versjonen ikke kunne skilte med.

Kun tilgjengelig til mars

Av en eller annen grunn har dog Nintendo valgt å gjøre spesialpakken svært begrenset. Kun et begrenset antall fysiske kopier skal trykkes opp, og den digitale versjonen av pakken fjernes fra Nintendo eShop mot slutten av mars 2021.

I tillegg krever Super Mario Galaxy at man har løse joy-con-kontrollere å spille med dersom man vil spille med bevegelseskontroller. Om man kun har en Nintendo Switch Lite, der kontrolleren er en del av konsollen i seg selv, må man altså skaffe seg separate joy-con-kontrollere for å dra nytte av denne valgfrie funksjonaliteten.

Samlepakken ble annonsert i en Nintendo Direct som inneholdt mange andre Mario-spill og produkter. Den kjente rørleggeren fyller 35 år i år, og samlepakken er et ledd i en større utblåsning av Mario-stæsj, slik som LEGO, klær og mye annet.

Du kan se den 16-minutter lange promovideoen med alt som kommer i tiden fremover nedenfor. Selve Super Mario 3D All-Stars-traileren kan du se i toppen av artikkelen.

LES OGSÅ: Til og med Super Mario får et «battle royale»-spill »

Super Mario 35-årsdags Nintendo Direct. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden