Super Mario 3D World + Bowser's Fury

Super Mario 3D World pusses opp til Switch og får ny utvidelse

Slippes i februar.

Super Mario 3D World får en oppusset utgave til Nintendo Switch. I tillegg vil den nye utgaven av spillet inneholde en utvidelse kalt Bowser's Fury, som vi kun fikk se noen snutter av. Oppussingsprosjektet slippes 12. februar.

Etter alt å dømme er det gjort lite med selve hovedspillet i overgangen fra Wii U til Nintendo Switch, bortsett fra at man nå har åpnet for nettspilling. Ikke så overraskende, kanskje, etter at både New Super Mario Bros. U og Donkey Kong Country: Tropical Freeze har lagt lista for Wii U-porteringer uten store endringer. Ekstrakampanjen Bowser's Fury er det eneste nye vi kan spore her.

Da Super Mario 3D World kom til Wii U i 2013, ble det raskt hyllet som et knallsterkt Mario-spill. I motsetning til de fleste andre Mario-spill kan man her spille fire forskjellige figurer samtidig.

Vår anmelder kalte det «et lynkurs i alt det gode fra tidligere spill i serien», og ga det nesten toppscore i sin anmeldelse. Spillet ble det nest mestselgende spillet til plattformen med over 5 millioner solgte eksemplar.

Du kan se den 16-minutter lange promovideoen med alt som kommer i tiden fremover nedenfor. Super Mario 3D World og Bowser's Fury-traileren kan du se øverst i artikkelen.

LES OGSÅ: Nintendo slipper samlepakken Super Mario 3D All-Stars om få uker »

Super Mario 35-årsdags Nintendo Direct. (Video: Nintendo)

Siste fra forsiden