Mario Kart Live: Home Circuit

Nintendo lager Mario Kart på ekte, med stuegulvet ditt som bane

Mario Kart Live: Home Circuit blander spill og virkelighet på en forbløffende måte.

Et av de mest overraskende prosjektene Nintendo viste frem under sin Mario-utblåsning onsdag ettermiddag var Mario Kart Live: Home Circuit. Ja, det er Mario Kart, på Nintendo Switch, men bilene er ekte, og kjører rundt i stua di, på kontoret ditt eller andre steder i virkeligheten. Et kamera som er plassert på bilen gjør at man ser ser banen foran seg, akkurat slik man gjør i andre Mario Kart-spill.

Mario Kart Live: Home Circuit.
Nintendo

Når man kjøper spillet for man med en ekte racerbil med enten et Mario- eller Luigi-tema. Man skal spille med opp ti tre andre spillere, og ut ifra videoen å dømme vil man kunne race rundt i rommet mens man styrer bilene med en Nintendo Switch.

For å lage baner, plasserer man ut porter man må kjøre gjennom og piler. Etter alt å dømme vil banen så fylles opp av gjenstander og mynter i det virtuelle rommet som man kan plukke opp underveis mens man kjører rundt. Når man kjøper spillet følger det med fire slike porter og to piler, men man kan bygge større baner om man har flere av disse.

Traileren over viser egentlig ganske greit hvordan det hele (ideelt sett) fungerer.

Flere detaljer har vi ikke ennå, men etter alt å dømme er dette noe av det mer spennende innenfor AR-segmentet som vi har sett på en stund.

Spillet utvikles av det New York-baserte studioet Velan Studios, som består av blant annet mange utviklere fra Skylanders-studioet Vicarious Visions.

Mario Kart Live: Home Circuit slippes 16. oktober. Prisen vil ligge på rundt en tusenlapp.

LES OGSÅ: Nintendo slipper samlepakken Super Mario 3D All-Stars om få uker »

Siste fra forsiden