Nintendo Switch

– Ny Nintendo Switch-modell skal lanseres neste år

Ny rapport hevder å ha innsyn i Nintendos planer.

Nintendo

En tredje variant av Nintendo Switch vil lanseres i løpet av første kvartal i 2021. Det hevder en ny rapport fra den taiwanske avisen Economic Daily News (via Nintendo Life).

Er 2021 året da Nintendo lanserer en tredje Switch-modell?
Nintendo

Avisen skal ha vært i kontakt med kilder som har tilknytning til produksjon av Nintendo Switch. De forteller at den nye Switchen blir forskjellig fra både originalen og Switch Lite, og skal tilby bedre skjermkvalitet og forbedret «interaktivitet» – uten at det forklares hva sistnevnte betyr.

Rykter om en kraftigere Nintendo Switch – ofte omtalt som Switch Pro – har sirkulert i lang tid. Vi omtalte saken etter en rapport fra The Wall Street Journal i 2019, men den gang rykket Nintendo raskt ut for å helle vann på bålet.

Da ryktene blusset opp igjen tidligere i år fortalte det japanske selskapet at det ikke hadde noen planer om å lansere en ny Switch i 2020. Så gjenstår det å se om det kommer en ny uttalelse om 2021-varianten av ryktet. Nintendo har foreløpig ikke kommet med en kommentar denne gangen.

Switch-konsollen fortsetter ellers å gjøre det svært bra. Tall fra 30. juni melder om totalt 61,44 millioner solgte eksemplarer – bare en halv million bak klassikeren Nintendo Entertainment System. Nintendo Wii er for øvrig kongen over Nintendos stuekonsoller, med sine 101,63 millioner solgte eksemplarer.

Nintendo viste nylig frem en haug med spill.
Se nyhetene fra augusts Indie World-sending »

Siste fra forsiden