Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons fortsetter å selge sabla bra

Er snart det mest solgte spillet på Nintendo Switch.

Nintendo

Nintendo slapp nettopp statistikk fra årets første kvartalsrapport, og det er meget hyggelig lesing for det japanske spillselskapet.

Særlig Animal Crossing: New Horizons imponerer: Den nusselig dyrelivssimulator gjør det stadig like bra og har nå solgt over 22 millioner kopier på bare fem måneder. Det er nesten dobbelt så mange solgte kopier som det forrige spillet i serien solgte totalt og bare fire millioner eksemplarer unna det spillet som har solgt aller best på Nintendo Switch så langt, Mario Kart 8 Deluxe.

Animal Crossing: New Horizons har tatt et stort sprang siden lanseringen i mars ...
Nintendo

Med dette har Animal Crossing: New Horizons dermed overgått salgstallene til både Super Mario Odyssey og The Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Gode tall

... men Mario Kart 8 Deluxe er fortsatt kongen på haugen over mest solgte Switch-spill (for nå).
Nintendo

Andre spennende detaljer fra rapporten viser at Nintendo Switch totalt har solgt 61,4 millioner konsoller og at fortjenesten på digitale salg på konsollen har gått opp med 230 prosent sammenlignet med foregående år.

I tillegg får vi vite at de to nyeste Pokémon-spillene, Pokémon Sword og Pokémon Shield, totalt har solgt 18,2 millioner eksemplarer. Dette gjør dem til det tredje mest solgte Pokémon-paret (så langt).

Videre blir det avslørt at Xenoblade Chronicles Definitive Edition har solgt litt over 1 millioner utgaver, mens det unike treningsspillet Ring Fit Adventure fortsetter å øke i popularitet med over 4 millioner solgte.

LES OGSÅ: Pikmin 3 er på vei til Nintendo Switch »

Siste fra forsiden