Pikmin 3 Deluxe

Pikmin 3 Deluxe er annonsert

Kommer til Nintendo Switch om et par måneder.

Listen over Wii U-spill som blir pusset opp og gitt ut på Nintendo Switch er allerede ganske stor, og nå er den i ferd med å bli enda litt større. Onsdag ettermiddag annonserte nemlig det japanske spillselskapet brått at Pikmin 3 er på vei til hybridkonsollen.

Spillet, som kommer til å hete Pikmin 3 Deluxe, vil by på alt av innhold som fulgte med originalspillet, så vel som all DLC som noensinne ble utgitt til Wii U-versjonen. Alle historieoppdrag kan nå også spilles sammen med en venn, og det loves i tillegg at det kommer en rekke nye oppdrag som fokuserer på Olimar og Louie.

Pikmin 3 er et taktisk actiongåtespill hvor man i rollen som kaptein på en romrakett må overleve på en uutforsket planet. Her er man nødt til å finne tilbake til sine venner og bygge en hær av de titulære pikmin-ene for å løse gåter og bekjempe monstre:

– Nintendo har gjort det igjen. Deres egne merkevarer oser alltid kvalitet. Pikmin 3 er et sjarmerende spill med massevis av sjel, som fører konseptet fra serien et steg videre, skrev vår anmelder om Wii U-utgaven i 2013.

Pikmin 3 Deluxe lanseres på Nintendo Switch den 30. oktober i år.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av Mario Kart 8 Deluxe »

Siste fra forsiden