Animal Crossing: New Horizons

Animal Crossing: New Horizons får et lass med nyheter i november

Nintendo varsler både gratis innhold og en stor utvidelse.

Nintendo

Fredag holdt Nintendo enda en av sine Direct-presentasjoner. Denne gangen var fokuset på Animal Crossing: New Horizons, som har tonnevis med nytt innhold på vei.

Se alt som kommer til Animal Crossing: New Horizons. (Video: Nintendo)

5. november introduseres en svær gratis oppdatering for det populære spillet. Oppdateringen byr på gjensyn med flere kjente Animal Crossing-fjes – inkludert Brewster, som åpner café, og Kapp'n, som tar spillere med til andre øyer på båten sin.

Videre lokker gratisoppdateringen med muligheten til å lage mat, pynte hus og hage på nye måter og diverse nye frisyrer for figuren din. Nintendo har også slengt inn en ny funksjon for litt mosjonering, med bøy og tøy for både figuren i spillet og for spilleren i virkeligheten.

Dette blir for øvrig den siste store gratisoppdateringen for Animal Crossing: New Horizons.

Happy Home Paradise

I tillegg avduket Nintendo Happy Home Paradise, en utvidelse for spillet som man må åpne lommeboka for å sikre seg.

Happy Home Paradise er en ny utvidelse for Animal Crossing: New Horizons.
Nintendo

Her kan spillere ta på seg jobben som designer, og bygge og dekorere øyer basert på ønskene til ulike klienter. Alt dette foregår på en separat øygruppe, der oteren Lottie er sjefen.

Etter hvert som du plukker opp mer erfaring i jobben, vil nye oppdrag og valgmuligheter låses opp. Nye teknikker som du tilegner deg kan du også ta med hjem, og bruke for å introdusere nye design på din egen øy.

Animal Crossing: New Horizons - Happy Home Paradise lanseres også 5. november, og koster 250 kroner. Alternativt kan man få pakken uten ekstra kostnad ved å tegne Nintendo Switch Online + Expansion Pass-abonnement. Med denne løsningen har man riktignok kun tilgang på Happy Home Paradise så lenge man har et aktivt abonnement.

LES OGSÅ: Switch Online med Nintendo 64-spill koster dobbelt så mye som standardabonnementet »

Siste fra forsiden