Animal Crossing: New Horizons

Fyrverkeri og drømmer på vei til Animal Crossing

Skylagring er snart også tilgjengelig i spillet, men bare gjennom Nintendo Switch Online.

Animal Crossing: New Horizons får stadig nytt innhold, og senere denne uken får spillet sin andre sommeroppdatering.

Oppdateringen, som slippes gratis allerede den 30. juli, gir spillere blant annet muligheten til å oppleve ukentlige fyrverkeri-show klokka 19:00 hver søndag i hele august. Her kan man samles rundt leirbålet, ta bilder, delta i loddtrekning og nyte hjemmelagde fyrverkeri-kreasjoner på tvers av stjernehimmelen.

Fyrverkeri!
Skjermbilde fra YouTube

Med i oppdateringen kommer også en helt ny drømmefunksjon som lar deg besøke drømmeutgaver av øyer fra hele verden ved å kommunisere med maurslukeren Luna. Man kan også dele sin egen øy gjennom drømmer – felles for alle drømmeøyer er det faktum at ingen endringer som blir gjort her er permanente.

Hvis uhellet først er ute

Drømmer!
Skjermbilde fra YouTube

Litt mer teknisk blir det når spillet også får besøk av «Island Backup & Restoration Service». Dette er en intern skylagringstjeneste som laster opp øya di til internett med jevne mellomrom for å sikre at man ikke mister det man har jobbet så hardt med.

Dette kan komme svært godt med hvis uhellet først er ute, spesifikt hvis den nåværende Switch-konsollen man har blir ødelagt, stjålet eller skadet på andre måter. Tjenesten lar deg da gjenvinne progresjonen man har gjort i spillet ... så lenge man abonnerer på Nintendo Switch Online-tjenesten.

Utviklerne vil også la spillere overføre øya si til andre konsoller utenom disse uheldige situasjonene, men dette er en tjeneste de ikke er helt klare for å innføre enda.

Helt til slutt kan utviklerne også avsløre at Animal Crossing: New Horizons' neste gratisoppdatering kommer en gang utpå høsten.

Siste fra forsiden