Animal Crossing: New Horizons

Fyrverkeri og drømmer på vei til Animal Crossing

Skylagring er snart også tilgjengelig i spillet, men bare gjennom Nintendo Switch Online.

Animal Crossing: New Horizons får stadig nytt innhold, og senere denne uken får spillet sin andre sommeroppdatering.

Oppdateringen, som slippes gratis allerede den 30. juli, gir spillere blant annet muligheten til å oppleve ukentlige fyrverkeri-show klokka 19:00 hver søndag i hele august. Her kan man samles rundt leirbålet, ta bilder, delta i loddtrekning og nyte hjemmelagde fyrverkeri-kreasjoner på tvers av stjernehimmelen.

Fyrverkeri! Foto: Skjermbilde fra YouTube

Med i oppdateringen kommer også en helt ny drømmefunksjon som lar deg besøke drømmeutgaver av øyer fra hele verden ved å kommunisere med maurslukeren Luna. Man kan også dele sin egen øy gjennom drømmer – felles for alle drømmeøyer er det faktum at ingen endringer som blir gjort her er permanente.

Hvis uhellet først er ute

Drømmer! Foto: Skjermbilde fra YouTube

Litt mer teknisk blir det når spillet også får besøk av «Island Backup & Restoration Service». Dette er en intern skylagringstjeneste som laster opp øya di til internett med jevne mellomrom for å sikre at man ikke mister det man har jobbet så hardt med. 

Dette kan komme svært godt med hvis uhellet først er ute, spesifikt hvis den nåværende Switch-konsollen man har blir ødelagt, stjålet eller skadet på andre måter. Tjenesten lar deg da gjenvinne progresjonen man har gjort i spillet ... så lenge man abonnerer på Nintendo Switch Online-tjenesten.

Utviklerne vil også la spillere overføre øya si til andre konsoller utenom disse uheldige situasjonene, men dette er en tjeneste de ikke er helt klare for å innføre enda.

Helt til slutt kan utviklerne også avsløre at Animal Crossing: New Horizons' neste gratisoppdatering kommer en gang utpå høsten.

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen