Animal Crossing: New Horizons

Fra og med neste uke kan du svømme og dykke i Animal Crossing

En rekke andre nyheter er også på vei i løpet av sommeren.

Sommeren er for alvor i gang, og det gjelder selvfølgelig også i Animal Crossing: New Horizons. Dette feires i første omgang med en splitter ny oppdatering hvor man fra og med 3. juli kan svømme og dykke i det populære utforsk-og-dekorer-spillet.

Dette kan man blant annet benytte seg av for å dykke etter perler, koraler og undersjøiske dyr, for å nevne noe. Disse kan man så selge for penger eller gi bort til Blathers' museum på samme måte som med fossiler og insekter i dag.

Pascal dukker opp ut av det blå.
Skjermbilde fra YouTube

Som en del av oppdateringen dukker også oteren Pascal opp fra tidligere spill, og han kan du bytte gjenstander med når du først er ute på bøljan blå. Disse kan du så bytte i nye oppskrifter som blant annet lar deg lage havfruebaserte gjenstander.

Mer på vei

Dette er imidlertid bare første bølge med oppdateringer, og i august kommer en ny runde med innhold. Hva som dukker opp da er det foreløpig ingen som vet, men det er ikke utenkelig å anta at Nintendo vil fortsette med slike sporadiske årstidsoppdateringer etter hvert som året går.

Mye nytt å lage.
Skjermbilde fra YouTube

Animal Crossing: New Horizons er tross alt en stor suksess for selskapet. Ikke bare har det solgt godt over forventning, men det fikk også meget god kritikk da det ble lansert i mars i år:

Animal Crossing: New Horizons føles ut som en ideell videreføring av en veletablert spillserie, med alle de riktige forbedringene, uten å ofre den gode, hjemmekjære følelsen av å spille et Animal Crossing-spill. Dette er et perfekt venne- og familiespill som er trygt for barn i alle aldre, samtidig som jeg tror spillets humor treffer spillere i alle aldersgrupper, skrev vår skribent den gang.

LES OGSÅ: Nasjonalmuseet låner ut kunst til Animal Crossing: New Horizons »

Siste fra forsiden