IKEA - Animal Crossing: New Horizons

Se hvordan IKEA har gjenskapt katalogen sin i Animal Crossing

IKEA Taiwan ser hvor nært de klarer å komme interiøret sitt i spillet.

IKEA har gjenskapt deler av katalogen sin i Animal Crossing.
IKEA Taiwan

Det begynner å bli noen måneder siden Animal Crossing: New Horizons kom ut og umiddelbart ble omfavnet som det ultimate kosespillet under koronaepidimien. Det fargerike og positive Nintendo Switch-spillet har truffet bredt, mye på grunn av at man kan innrede sitt eget krypinn på øya.

Nå har IKEA Taiwan sett sitt snitt til å kapitalisere på koblingen mellom innredning og spill. I tandem med at de lanseres sin nyeste katalog, har den taiwanske grenen av interiørgiganten gjenskapt deler av katalogen i nettopp Animal Crossing: New Horizons. Resultatet la de ut på sine Facebook-sider, og du kan se noen eksempler i bildekarusellen nedenfor.

Animal Crossing: New Horizons ble sluppet til Nintendo Switch 20. mars. I vår anmeldelse var vi svært positive til Nintendos nyeste storspill:

– Animal Crossing: New Horizons føles ut som en ideell videreføring av en veletablert spillserie, med alle de riktige forbedringene, uten å ofre den gode, hjemmekjære følelsen av å spille et Animal Crossing-spill. Dette er et perfekt venne- og familiespill som er trygt for barn i alle aldre, samtidig som jeg tror spillets humor treffer spillere i alle aldersgrupper, skrev vår anmelder om spillet.

Hvis du vil ha flere fargerike kosespill, kan vi anbefale Pokémon Sword & Shield og Luigi's Mansion 3.

Siste fra forsiden