Nintendo Switch - nye modeller

Nintendo har visstnok to nye Switch-modeller i ovnen

Ny rapport hevder at de skal vises frem til sommeren.

Nintendo

En fersk rapport fra The Wall Street Journal melder at Nintendo har to nye Switch-modeller på vei. Nyheten følger ryktene om en ny versjon av hybridkonsollen som vi skrev om tidligere i år, men nå skal det altså være snakk om to forskjellige typer.

Nintendo skal visstnok ha to nye Switch-konsoller på vei.
Nintendo

Ifølge den nye rapporten vil Nintendo kjøre samme løp som Microsoft gjorde med Xbox One. Én modell vil by på forbedret maskinvare og funksjonalitet, mens den andre blir en billigere variant som etter sigende blir en slags oppfølger for Nintendo 3DS.

Hva slags forbedringer som inkluderes i den dyrere modellen er foreløpig uvisst, men målgruppen skal være ivrige spillfans. Ryktene fra tidligere i år spekulerte blant annet i en forbedret skjerm.

Den billigere varianten skal på sin side kutte funksjoner som HD Rumble, mener The Wall Street Journal. Muligens kan det være snakk om en konsoll uten avtakbare Joy-Con-kontrollere.

Begge modellene skal etter sigende vises frem til sommeren, med mulig lansering allerede senere i år. I så fall er det naturlig å tro at Nintendo trekker dem frem i forbindelse med E3, der Microsoft visstnok også skal vise frem sine neste konsoller. Sony holder seg borte fra årets messe, men også PlayStation-skaperen har ny maskinvare på vei.

Nintendo har også kastet seg på VR-kjøret.
Utvikleren kombinerer virtuell virkelighet med Labo-pappesker »

Siste fra forsiden