Nintendo Switch - Labo VR Kit

Ryktene stemte: Her er Nintendos VR-briller

Nintendo

For et par uker siden meldte Gamer.no om rykter som sa at Nintendo hadde en VR-kunngjøring på gang, og det viste seg at ryktene stemte. Nintendo har nemlig dratt sløret av en VR-pakke til Switch.

Som de tidligere ubekreftede opplysningene indikerte dreier det seg om en tilleggspakke til Nintendos Labo-løsning, simpelthen kalt VR Kit.

Den skal lanseres i USA den 12.april, men det er ennå uvisst når den vil slippes på det norske markedet.

Nintendo

Tre pakker

Den nye VR-pakken kommer i tre utgaver, hvorav den rimeligste er en basispakke til 40 dollar som inneholder VR-briller og én VR-kontroll i form av et «Blaster»-våpen.

Man kan utvide med to tilleggspakker til 20 dollar hver som til samlet inneholder ytterligere fire forskjellige VR-kontroller, så man har altså seks ulike VR-byggeprosjekter til sammen å bryne seg på.

Som med det øvrige Labo-utstyret som allerede finnes på markedet bygges VR-kontrollene altså av brukeren selv av papp. Da vi testet Labo i mai i fjor konkluderte vi med at konseptet var lovende, men at de daværende pakkene kun var en introduksjon.

Med den nye VR-pakken har Nintendo altså videreført konseptet i vesentlig grad, men hvordan det hele fungerer i praksis gjenstår jo å se.

Les denne også: Nintendo lokker med Pokémon-nyheter i sin neste videopresentasjon »

Siste fra forsiden