Nintendo - Pokémon Direct

Nintendo lokker med Pokémon-nyheter i sin neste videopresentasjon

Det er klart for en ny Direct-presentasjon fra Nintendo.

Nintendo

Da Nintendo kunngjorde sin første Direct-presentasjon for 2019 i begynnelsen av februar, håpet mange på nyheter fra Pokémon-verden. Videoen kom og gikk, og vi fikk ikke se snurten av noen lommemonstre, men nå er noe på ferde.

Hva er det Nintendo har tenkt til å vise frem?
Nintendo

I en fersk pressemelding innkaller Nintendo til en helt ny Direct-sending 27. februar klokken 15:00, som utelukkende skal fokusere på Pokémon.

Som vanlig får vi ikke vite hva som skal vises frem før utvikleren trykker på play, men spekulere kan vi.

Pokémon-rollespill for Switch?

Sommeren 2017 bekreftet The Pokémon Company-sjef Tsunekazu Ishihara at et fullverdig Pokémon-spill – i samme tråd som Pokémon X, Y, Gold og Silver – er på vei til Nintendo Switch.

Les også: Pokémon Gold og Silver var oppfølgerspillene som aldri sluttet å gi »

Siden den gang har vi knapt hørt noe fra prosjektet, men i mai 2018 var utviklerne frempå igjen. Den gang fikk vi løfter om at det neste hovedspillet i Pokémon-serien vil lanseres i løpet av andre halvdel av 2019, og nå som tiden nærmer seg er det ikke usannsynlig at det er nettopp dette spillet Nintendo skal vise frem under onsdagens presentasjon.

Nintendo er imidlertid godt kjent for å overraske når vi minst venter det – både på godt og vondt. Dagens Direct-presentasjon skal kun vare i syv minutter, som kan høres litt kort ut for et spill i den vektklassen som Pokémon-titler vanligvis stiller.

Hva som venter får vi altså svar på klokken 15:00. Du kan følge sendingen enten via Nintendos nettsider, eller selskapets YouTube-kanal.

Pokémon: Let's Go gav en smakebit på hvordan serien kan se ut på Switch.
Vi likte spillene godt, selv om de er noe lettbeinte »

Siste fra forsiden