Nintendo Switch får et Pokémon-spill i samme stil som de på Game Boy og DS

Nintendo overrasket alle.

Illustrasjonsbilde for Pokémon Gold og Silver.
Nintendo

I begynnelsen av sin E3-presentasjon fortalte The Pokémon Company- sjef Tsunekazu Ishihara at Game Freak jobber med et helt nytt Pokémon-spill til Nintendo Switch. Dette skal bli et Pokémon-spill i samme stil som vi har sett på Game Boy- og Nintendo DS-konsollene – antageligvis med elementer av japanske rollespill, og med den samme type monsterfangingen vi har blitt kjent med opp gjennom årene.

Nintendo, skjermbilde av stream

Vi fikk ikke noe mer info om spillet, annet enn at det neppe kommer før tidligst om et år. Vi tipper det vil ta litt lenger tid enn det også.

Dette blir første gang Nintendo slipper et Pokémon-spill av denne typen til noe annet enn sine håndholdte konsoller.

Oppussede 3DS-spill i høst

For kort tid siden annonserte The Pokémon Company også Pokémon Ultra Sun og Pokémon Ultra Moon til Nintendo 3DS. De to skal bruke fjorårets spill som en mal, og bruke den samme Alola-regionen som bakteppe. The Pokémon Company forteller også at spillene skal bygge videre på verdenen og historien i de spillene, uten at vi vet helt om det er snakk om et nytt eventyr eller ikke. Begge spillene slippes i tandem 17. november 2017, slik Pokémon-spill har en vane for.

Lyst på mer E3-nytt?
Sjekk vår samleside for alt fra messa »

Siste fra forsiden