Call of Duty: Warzone - Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Warzone bekrefter rykter om t-bane

Skytespillets neste sesong introduserer nok et transportmiddel til Verdansk.

Den går mot en ny sesong i Call of Duty: Modern Warfare og Call of Duty: Warzone. Infinity Ward har offisielt satt 29. september som startskudd for Season Six, og i den forbindelse har vi også fått vite litt om hva spillere kan forvente.

Nikolai og Farah blir spillbare figurer i Warzone og Modern Warfares flerspillerdel.
Activision

Øverst på listen blir nok en endring til Warzone-kartet Verdansk. Som rykter har hevdet er det et t-banesystem som slenges inn, med stasjoner plassert rundt Downtown-området, stadion, Promenade East, steinbruddet og sykehuset.

Ifølge traileren for sesongen, som du kan se over, blir det også gjensyn med kjente fjes fra Modern Warfare-kampanjen. Både Farah og Nikolai slutter seg til Warzone-kampene, med ulike kostymer å låse opp for de som kjøper seg nytt battle pass.

Hva annet som følger med sesongen har hverken Activision eller Infinity Ward sagt noe om. Basert på tidligere sesonger kan spillere imidlertid regne med nyheter for flerspillerdelen til Call of Duty: Modern Warfare, med kanskje noen nye kart, våpen og selvfølgelig diverse kosmetikk.

I andre Call of Duty-nyheter nærmer det seg lansering for seriens neste innslag – Black Ops Cold War. Spillet kommer 13. november til PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S og Xbox One.

Vi har prøvd flerspillerdelen til Black Ops Cold War.
– Kan bli det mest anonyme Call of Duty-spillet til nå »

Siste fra forsiden