Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone feirer halloween med battle royale-zombier

Inn kommer også kostymer basert på grøsserskurkene Jigsaw og Leatherface.

Activision

Det nærmer seg allehelgensaften, også kjent som halloween, og i den forbindelse ruller en bunke spill ut grøsserrelatert innhold. Call of Duty er intet unntak, og fra og med 20. oktober blir ting litt skumlere i både Warzone og Modern Warfare.

Jigsaw er med på moroa i Haunting of Verdansk.
Activision

Haunting of Verdansk heter opplegget, som introduserer både kosmetikk og helt nye måter å spille. Her er det litt av hvert å hive seg over, men den største nyheten er trolig den midlertidige Zombie Royale-modusen.

I Zombie Royale forvandles spillere til vandøde når de elimineres. Zombiene kan ikke bruke våpen, men løper fortere og slår hardere enn vanlig. Klarer de å plukke opp to spesielle sprøyter fra døde spillere kan zombiene også vende tilbake for fullt. Laget som til slutt står igjen med minst én levende spiller, altså ikke vandød, vinner.

Foruten monstre vil Warzone-spillere også støte på en ny type kiste, som er en del av en egen skattejakt. Ved å åpne kistene kan man finne til sammen 16 forskjellige kosmetiske gjenstander, som våpenpynt, klokker, spraymaling og så videre. Spillere som finner samtlige låser opp et spesielt maskingevær som kun er tilgjengelig i løpet av Haunting of Verdansk.

Du kan lese mer om skattejakten på spillets nettsider.

Jigsaw og Leatherface

Leatherface-kostymet kan også kjøpes fra Call of Duty-butikken.
Activision

For spillere som ikke har noe imot å åpne lommeboken byr Call of Dutys halloween-sirkus på kostymer inspirert av kjente grøsserskurker. I spillets butikk kan man plukke opp to forskjellige pakker – den ene med Jigsaw fra Saw-filmene og den andre med Leatherface fra Motorsagmassakren.

Litt ekstra stas blir det også i Modern Warfares flerspillerdel. Nye moduser – kalt Onslaughter og TDM Snipers Only – rulles ut i tur og orden mellom 20. oktober og 3. november. Spillets standardmoduser er også pyntet opp for anledningen, med for eksempel fugleskremsler i stedet for flagg og hodeskaller i stedet for dogtags.

Modern Warfare-spillere på PC kan endelig slette innhold de ikke bruker.
Ikke lenger nødvendig med over 200 GB lagringsplass »

Siste fra forsiden