Call of Duty: Modern Warfare

Rekordlansering for Call of Duty: Modern Warfare

Activision har god grunn til å være fornøyd.

Activision

Call of Duty-spillene er kjent for å være pålitelige pengemaskiner, og kanskje ikke helt overraskende er det seneste innslaget intet unntak.

Activision ga nylig en statusoppdatering om Call of Duty: Modern Warfare, som altså ble lansert forrige fredag, og der satt superlativene løst.

Ifølge utgiveren solgte spillet for over 600 millioner dollar, cirka 5,4 milliarder kroner, bare i løpet av de første tre dagene. Dette skal være det høyeste tallet for et Call of Duty-spill til denne konsollgenerasjonen.

Activision

Rekord på PC-plattformen

I tillegg var det digitale salget av spillet i løpet av de tre første dagene det aller høyeste noensinne i Activisions historie, og lanseringshelgen var også den aller beste noensinne for et Call of Duty-spill på PC-plattformen.

Call of Duty: Modern Warfare fikk generelt en god mottakelse fra kritikere, og her på bruket ble spillet tildelt respektable 8 av 10 poeng.

– Kontrollene er presise og kjappe, våpnene digge og mange, og oppgraderingene morsomme å låse opp. Jeg har knapt klart å legge fra meg kontrollen fordi brettene er så kule og opplevelsen så god at jeg ikke skjønner hvorfor det har tatt så lang tid før serien kom tilbake til den velprøvde formelen, skrev vår anmelder.

Blant nyhetene i spillet er en ny samarbeidsmodus kalt Special Ops og et nytt Battle Pass-system i stedet for «loot-bokser».

Les også: Call of Duty-utvikleren hetses av spillere – ber om måtehold »

Siste fra forsiden