Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty: Modern Warfare får ikke «loot-bokser»

Får i stedet et nytt «Battle Pass»-system.

Activision

Call of Duty: Modern Warfare er nå rett rundt hjørnet, og i den forbindelse har Activision nå servert noen nye opplysninger, inkludert hva vi kan vente oss når det gjelder økonomien i spillet.

Utgiveren kan blant opplyse at Call of Duty: Modern Warfare ikke får «loot-bokser», men vil i stedet by på et nytt «Battle Pass»-system.

Dette systemet skal innebære at alt «funksjonelt» innhold som har innvirkning på spillet, slik som basisvåpen og tilbehør, låses opp kun ved å spille spillet. Det samme gjør opptjening av COD-poeng.

Gratis- og premiumversjon

Activision

Spillere vil kunne se alt innholdet som kjøpes eller opptjenes, ifølge Activision. Man vil ha tilgang til ulikt kosmetisk innhold som ikke påvirker selve spillet via både Battle Pass og en «in-game»-butikk.

Activision vil lansere både en gratisversjon og en premium-versjon av Battle Pass-systemet, hvor man altså vil betale for innhold, men basisinnholdet er altså gratis.

Battle-passene skal ifølge utgiveren lanseres sammen med de ulike sesongene som slippes etter at spillet kommer ut, som hver har sitt eget tema og opplåsbart innhold. Passene vil ikke være tilgjengelig med én gang spillet slippes, men først senere i år.

Utgiveren sier de valgte å ikke gjøre systemet umiddelbart tilgjengelig fordi de mener det er viktig at spille får anledning til å bli kjent med basisspillet og låse opp alle belønningene som venter.

Call of Duty: Modern Warfare lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 25. oktober.

Les også: Derfor anbefaler Activision at du har 175 GB med ledig plass til Modern Warfare »

Siste fra forsiden