Fortnite - The Big Bang

Fortnite lokker med svært arrangement neste uke

Visstnok med Eminem og Lego med på laget.

Epic Games

Fortnite har de siste ukene gått tilbake til begynnelsen, med det Epic Games kaller Fortnite OG. Som alle forventet var dette imidlertid bare et midlertidig stopp på vei mot noe helt nytt, og nå har utvikleren åpnet litt om hva spillere har i vente.

Lørdag 2. desember, klokka 20:00 norsk tid markerer starten på The Big Bang. Dette er et arrangement i spillet, ikke ulikt hva utvikleren har snekret sammen tidligere, som spillere kan hive seg med på og følge direkte.

The Big Bang-dørene åpner en halvtime før startskuddet for selve arrangementet. Spillere kan delta i grupper på opptil fire, forklarer Epic på spillets nettsider.

Ifølge utvikleren markerer arrangementet en ny begynnelse for Fortnite. Akkurat hva det vil si gjenstår å se, men graving i spillets filer har tilsynelatende avduket noen flere detaljer om hva The Big Bang går ut på.

Twitter-bruker «Hypex» – kjent for sine tidlige avdukinger av Fortnite-nyheter – skriver at filstørrelsen indikerer at dette blir det hittil største arrangementet i Fortnite noensinne. Hen skriver videre at både Eminem og Lego er involvert i The Big Bang, samt nye moduser som Rhythm Mode og Racing Mode.

Lego hintet for øvrig selv om noe Fortnite-relatert, med et bilde av en klossete Fortnite-lama på Twitter.

LES OGSÅ: Fortnites nyeste oppdatering ble ekstremt populær »

Siste fra forsiden