Fortnite OG

44 millioner spilte Fortnite på lørdag

Ny oppdatering sendte spillet tilbake til det opprinnelige kartet.

Fortnite har utviklet seg kraftig siden lanseringen i 2017. For spillets nyeste sesong har Epic Games imidlertid skrudd tiden tilbake, og spillere har flokket til i hopetall.

Epic melder at hele 44 millioner spillere logget seg inn på lørdag for å sjekke ut den nyeste oppdateringen, kalt Fortnite OG. På det meste var over 6 millioner inne samtidig i spillklienten, ifølge Fortnite.gg, mens battle royale-modusen nådde en topp på 3,1 millioner spillere. En soleklar rekord for Fortnite.

Oppdateringen tar kampene tilbake til battle royale-kartet slik det så ut for fem år siden. Her er gjensyn med steder som Tilted Towers, Risky Reels og Pleasant Park, samt våpnene som var tilgjengelige den gang. Enkelte nyvinninger, som Reboot Vans og klatring har riktignok blitt værende.

Tilted Towers er tilbake.
Epic Games

Den enorme pågangen førte til kø for spillere som forsøkte å hive seg på. Epic måtte ut for å fikse på serverkapasiteten, men meldte allerede lørdag at ting begynte å se bedre ut.

I ukene fremover vil Fortnite OG fortsette reisen gjennom spillets historie. Hver uke ruller Epic tiden frem en sesong eller to, med innhold fra sesong 5 til og med spillets tiende sesong.

LES OGSÅ: Epic Games sa nylig opp 830 ansatte »

Siste fra forsiden