Fortnite Endgame LTM

Fortnite møter Avengers Endgame i ny midlertidig modus

Spillere kan kjempe som Thanos eller bruke diverse superheltvåpen for å stoppe ham.

Tidligere denne uken begynte Epic Games å hinte om et eller annet knyttet til både Fortnite og Avengers. Ikke helt uventet var det snakk om en ny midlertidig modus, og torsdag trakk utvikleren sløret av Fortnite Endgame LTM.

Heltene kan finne diverse Avengers-våpen rundt omkring på spillbrettet.
Epic Games

I modusen, som er tilgjengelig nå, skal spillere utkjempe kampen mellom Thanos og resten av universet. Spillere deles inn i to lag, og må enten stoppe den lilla kjempen eller samle de seks uendelighetssteinene (Infinity Stones).

Førstemann til mølla

Thanos-laget begynner som såkalte Chitauri Invaders, romvesener utstyrt med en laserrifle, en granat og en jetpack som lar dem hoppe over lengre avstander. Den første som finner en av de seks steinene vil forvandles til Thanos, og hver gang laget finner en ny stein blir både sjefsskurken og fotsoldatene enda sterkere.

Heltene trer inn i rollen som ganske alminnelige Fortnite-figurer, men begynner kampen med et kart som leder dem til ett av flere Avengers-våpen – for eksempel Thors Stormbreaker eller Captain Americas skjold. De andre superkraftige våpnene dukker opp i kister plassert rundt omkring i verdenen.

For Thanos og hans lakkeier er målet å samle de seks uendelighetssteinene.
Epic Games

For heltenes del er målet å utrydde trusselen fra rommet, én motstander av gangen. Når Thanos bekjempes vil en annen Chitauri-figur forvandles, og slik fortsetter det helt til laget ikke har flere sjanser til å vende tilbake fra de døde.

Thanos og kompani vinner ved å finne alle seks steinene, og deretter utrydde motspillerne. Frem alle steinene er funnet har heltene ingen begrensninger på hvor mange ganger de kan vende tilbake fra de døde, så her blir det full kamp helt til siste slutt.

Ved siden av Endgame-kampene byr spillets nyeste oppdatering – v8.50 – også på et lass med endringer og forbedringer. Du kan lese mer om disse på utviklerens nettside.

Les også: Mens Fortnite stadig vekk får nytt innhold, har Apex Legends-skaperen fokusert på å ikke slite ut utviklerteamet »

Siste fra forsiden