Fortnite - Avengers

Fortnite hinter om et nytt samarbeid med Marvel

Avengers inntar battle royale-arenaen.

Epic Games
Stormbreaker blir også med på leken.
Epic Games

Oppdatering 20:30: Epic har lagt ut nok et Avengers-relatert bilde på Twitter, som denne gangen viser øksen til Thor – Stormbreaker. Vi vet fortsatt ikke hva Fortnite-utvikleren pønsker på, men bildet ser ut til å bekrefte at spillere skal få leke seg med flere gjenstander fra superheltuniverset.

Opprinnelig sak følger.

Epic Games ser ut til å ha kokt sammen en ny samarbeidsavtale med Marvel, som på en eller annen måte vil kombinere Avengers-universet og Fortnite. Enda vet vi ikke hva det er snakk om, men via Twitter hinter utvikleren om at noe skal skje 25. april – altså dagen etter norgespremieren til den kommende Avengers: Endgame-filmen.

Det er ikke første gang Epic og Marvel har jobbet sammen i Fortnite.
Epic Games

Ved siden av datoen la Epic ut et bilde – som du kan se over – med en Fortnite-figur som bærer på skjoldet til Captain America, noe som kan antyde at spillere får leke seg med det, og kanskje andre superhelteffekter, i kamp.

Ny heltemodus?

Det er ikke første gang Epic har latt Marvel-universet få innpass i Fortnite. I fjor introduserte utvikleren den midlertidige modusen Infinity Gauntlet, der spillere fikk kjempe om å få være den ultrakraftige superskurken Thanos.

En mulighet er at det nye opplegget dreier seg om en lignende modus, hvor spillere kan finne ett eksemplar av Captain America-skjoldet. Om det er tilfellet vil Epic trolig kun gjøre det tilgjengelig i en midlertidig modus, da utvikleren fikk slakt sist det introduserte supervåpen til Fortnites standardkamper.

I andre Fortnite-nyheter avduket Epic nylig et tilskudd til spillets kommende verdensmesterskap. Ved siden av battle royale-modusen skal det nemlig også konkurreres i Creative – modusen der målet er å bygge Fortnite-verdener fritt etter fantasien.

Fortnite World Cup - Creative vil holde kvalifiseringer fra 29. april til 7. juni, og de som tar seg videre til finalen vil kjempe om en premiepott på over 25 millioner kroner. Finalen i Fortnite-VM avholdes i slutten av juli.

Les også: Nå får du bringe lagkamerater tilbake fra de døde i Fortnite »

Siste fra forsiden