Thanos invaderer Fortnite Battle Royale

Oppdatert: Den midlertidige Infinity Gauntlet-modusen er nå tilgjengelig.

Oppdatering 13:30: Epic har lansert den nye modusen – kalt Infinity Gauntlet – og avslørte samtidig flere detaljer om hva den faktisk går ut på.

Slik ser Thanos ut i Fortnite Battle Royale.
Epic Games

I begynnelsen av kampen faller Thanos' hanske ned fra himmelen, og lander et tilfeldig sted på brettet. Spilleren som finner hansken først forvandles automatisk til den gale titanen, og får tilgang på fire forskjellige evner:

  • Et kraftig slag som slår fiender tilbake og ødelegger bygninger
  • Thanos slår ned i bakken og skader alle som står innenfor en viss rekkevidde
  • Bruk kraften fra Power-stenen for å skyte et prosjektil som gjør skade over tid
  • Et superhopp som lar Thanos fly over de fleste hindre

Thanos bruker ikke våpen eller gjenstander som «jump pads», og han kan heller ikke bygge. Han regenererer skjoldet sitt ved å ta livet av andre spillere, men kan aldri regenerere helse.

Når Thanos-spilleren dør blir hansken liggende på bakken, der den kan plukkes opp av noen andre. Blir den liggende for lenge vil den forsvinne, og en ny hanske vil falle ned et annet sted på brettet.

For å kunne overrumple Thanos trenger spillere solid skyts, og modusen byr derfor kun på våpen av Rare-, Epic- og Legendary-kvalitet. Ytterligere endringer, knyttet til både Infinity Gauntlet og andre deler av spillet. kan du lese om på Fortnites nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Fortnite Battle Royales neste midlertidige modus vil inkludere ingen ringere enn Thanos, skurken fra Avengers Infinity War-filmen. Modusen lanseres tirsdag 8. mai, samtidig med at Epic Games ruller ut en ny oppdatering for spillet.

Epic viste frem dette bildet på Twitter, men har røpet lite annet om modusen.
Epic Games

Ifølge Entertainment Weekly vil modusen fungere omtrent på samme måte som standardopplevelsen. 100 spillere flyr ned på øya, der hver spiller må samle utstyr og forsøke å overleve lengre enn alle andre. Den store forskjellen er at man kan finne og bruke Thanos' mektige hanske – bedre kjent som «Infinity Gauntlet».

Spilleren som plukker opp hansken vil automatisk forvandles til Thanos, og får bruke alle kreftene som følger med. Akkurat hvordan dette vil utspille seg har Epic ikke avslørt, men dersom Marvel-filmene er en indikasjon blir det å beseire den lilla kjempen en tøff oppgave.

Regissørene er Fortnite-fans

Siden lanseringen av Fortnite Battle Royale har spillet vokst seg mer og mer populært, også utenfor tradisjonelle spillmiljøer. Tidligere i år satte Tyler «Ninja» Blevins Twitch-rekord for flest seere da han spilte sammen med den verdenskjente rapperen Drake, og nå viser det seg at også regissørene av Avengers Infinity War er fans.

Les også
Fortnite Battle Royale skal hjelpe spillere å lære av sine feil

Til Entertainment Weekly fortalte Russo-brødrene – Joe og Anthony – at de jevnlig tok pauser under redigeringen av blockbuster-filmen for å ta et par runder med Fortnite. Det var i denne perioden at duoen kom på ideen om et samarbeid, og resultatet får spillere altså se på tirsdag.

Hvor lenge Thanos-modusen vil være tilgjengelig har Epic foreløpig ikke sagt noe om. Andre tidsbegrensede Fortnite Battle Royale-opplevelser har imidlertid vart i omtrent en uke, så vi gjetter på at denne vil følge samme malen.

Fortnite begynte nylig sin fjerde sesong.
Les mer om skytespillets store oppdatering her »

Siste fra forsiden