Fortnite

Den nye Fortnite-sesongen har fått slippdato

Og snart får spillet mye mer realistiske ødeleggelser.

Epic Games

Den nåværende sesongen av Fortnite har blitt en del lengre enn ventet, etter at Epic i november kunngjorde at den neste sesongen ville bli utsatt. På sine hjemmesider har utvikleren imidlertid nå gitt oss slippdatoen.

Den andre sesongen av det andre kapittelet lanseres torsdag den 20. februar, kan Epic opplyse. Ennå har vi ikke fått særlig mange detaljer om hva vi kan vente oss av sesongen.

Epic Games

Mer avansert fysikk

I tillegg informerer studioet om at spillet får en ny 11.50-oppdatering i begynnelsen av februar, som blant annet bygger inn støtte for det såkalte Chaos-fysikksystemet som er en del av spilmotoren Unreal Engine 4.

Chaos-systemet legger blant annet til rette for langt mer realistiske, detaljerte og omfattende ødeleggelseseffekter i sanntid. I sin tekniske beskrivelse sier Epic at Chaos åpner for destruksjonseffekter på «filmatisk nivå».

Ifølge utvikleren er målet at spillet fremdeles skal føles som Fortnite med det nye fysikksystemet, men de innrømmer at overgangen trolig ikke vil gå helt knirkefritt. Derfor vil Epic starte testingen med kun en liten gruppe spillere og holde tett øye med tilbakemeldinger underveis.

Før den inneværende sesongen er over vil Fortnite for øvrig by på nye Overtime-utfordringer og en ny to-ukers Event. Flere detaljer skal visstnok komme snart.

Les også: Den neste Apex Legends-helten heter Forge »

Siste fra forsiden