Fortnite - Chapter 4 Season 1

Fortnites nyeste kapittel byr på et nytt kart og en visuell oppgradering

Epic benytter seg av nye Unreal Engine 5.1-funksjoner.

Fortnite sparket søndag i gang sitt nyeste kapittel – Chapter 4 – og med det introduserte utvikler Epic Games en haug med nyvinninger. Spillet lokker blant annet med et helt nytt kart, og en rekke oppgraderinger til grafikken.

Se traileren for det nyeste Fortnite-kapittelet.

Fortnite Battle Royale har nemlig kvittet seg med kartet som ble introdusert i forrige kapittel. Nå kan spillere utforske nye områder, som ørkenborgen The Citadel, middelalderbyen Anvil Square og det snødekte Brutal Bastion.

Med det nye kartet kommer også flere måter å bevege seg fra sted til sted. Epic melder blant annet om en motorcross-sykkel, samt muligheten til å hakke løs gigantiske snøballer som man så kan hoppe inn i og kjøre ned motspillere.

Manøvreringen til fots får ellers nok et tilskudd, med muligheten til å hoppe over lave vegger i høy fart. Nye våpen kommer også selvfølgelig til, og som trailerne her i artikkelen viser gjør figurer fra enhver spill- og filmserie i hele verden et innhopp. Her er blant annet Hulken fra Marvel og Geralt fra The Witcher.

Ellers i Fortnite-land har Epic rustet opp spillets utseende. Utvikleren melder om en rekke Unreal Engine 5.1-funksjoner som spillet nå benytter seg av, som blant annet gir bedre lys- og skyggeeffekter. Du kan lese mer om oppgraderingen på Fortnites nettsider.

LES OGSÅ: «Remaken» av The Witcher får en åpen verden – blir et helt nytt spill »

Siste fra forsiden