Fortnite - Season 8

Fortnite introduserer Apex Legends-lignende «ping»-system

Skytespillets åttende sesong er lansert, med sjørøvere og nye kartendringer.

Siden lanseringen for en snau måned siden har Apex Legends og utvikler Respawn fått skryt av både fans og kritikere for spillets kontekstbaserte «ping»-system. Dette lar spillere peke ut både fiender, områder og gjenstander på kartet med et enkelt tastetrykk.

Den nye Fortnite-sesongen byr på flere endringer.
Epic Games

Det intuitive systemet har også gjort seg bemerket hos andre utviklere, og Epic ble denne uken det første studioet som har fulgt etter. Den nyeste sesongen av Fortnite introduserer en rekke forbedringer til spillets eksisterende, men enklere markørsystem, og inspirasjonen fra Apex Legends er tydelig å se.

Ved å trykke på rullehjulet på PC-musen eller venstre piltast på en kontroller, vil du plassere en markør som både du og medspillerne dine kan se i verdenen. Denne kan peke ut steder du har lyst til å utforske, eller våpen og gjenstander som dukker opp med logo og kvalitetsindikator. Et dobbeltklikk vil i stedet markere stedet som «farlig», slik at du kan fortelle medspillere at det er fiender i nærheten.

Sjørøvere og kartendringer

Ved siden av de nye markørene byr Fortnites åttende sesong på en haug med andre nyheter. Som Epic hintet om tidligere er det sjørøvere som er temaet denne gangen, og spillere kan blant annet drasse rundt på kanoner og enten skyte motspillere eller klatre inn i løpet og slenge seg selv mot en annen del av kartet.

Med den nye kanonen kan - Fortnite-spillere slenge både kanonkuler og seg selv på tvers av kartet.
Epic Games

Verdenen gjennomgår også noen endringer, og vi går fra snø og kulde i sesong syv til brennende lava. Som følge av et vulkanutbrudd vil spillere finne og utforske de nye områdene Sunny Steps og Lazy Lagoon. Ved å hoppe på en av sprekkene rundt vulkanen blir man skutt til værs, men det gjelder å passe på så man ikke faller i lavaen.

For de som liker å utføre daglige og ukentlige utfordringer, blir jobben nå litt lettere. Venner som spiller sammen kan skru på den nye Party Assist-funksjonen, slik at de kan hjelpe hverandre med å fullføre oppgavene.

Ellers byr sesongen på en ny runde med de midlertidige modusene 50-mot-50 og Close Encounters med hagler og jetpack. Fortnites kreative modus får også en overhaling, og spillere kan som vanlig kjøpe et sesongpass med diverse kosmetiske gjenstander å låse opp.

Du kan lese gjennom den fullstendige listen over endringer på Epics nettsider.

Nytt Apex Legends-innhold skal også være på vei.
Graving i spillets filer kan ha avslørt noen kommende nyheter »

Siste fra forsiden