Apex Legends - rykter

Graving i Apex Legends-filene kan ha avslørt kommende helter og moduser

Oppdatert: Respawn bekrefter at et av våpnene som ble oppdaget er på vei.

EA

Oppdatering 20. februar: Respawn har bekreftet at Havoc, et av de to våpnene som ble oppdaget i Apex Legends-koden, er på vei. Ifølge utvikleren vil automatvåpenet introduseres i løpet av onsdag 20. februar, og du kan se en første smakebit i Twitter-videoen under.

Opprinnelig sak følger.

Lanseringen av nye spill betyr markerer alltid starten på en ny utfordring for verdens datasnoker. Disse svært så nysgjerrige sjelene har nå rettet oppmerksomheten sin mot Apex Legends, og kan ha avduket diverse kommende innhold for battle royale-spillet.

Figurer og moduser

Konseptkunst fra Apex Legends.
EA

Det er Twitter-bruker RealApexLeaks som har rotet i spillets filer, og har oppdaget flere ting som ikke er tilgjengelig i spillet i dag. Som alltid lønner det seg å ta slike rykter med en klype salt, men selv om noen av oppdagelense kanskje ikke viser seg å stemme kan de likevel gi en indikasjon på hvilke planer Respawn har for fremtiden.

Filene inneholder blant annet referanser til to nye spillbare figurer, kalt Octane og Wattson. Spillets utvikler har selv bekreftet at flere helter er på vei, og det er mulig at disse to er de første i rekken.

Octane skal ha en slags «stim pack» – en medisininnsprøytning som for eksempel kan økt helse eller hurtigere bevegelser – samt muligheten til å løpe på vegger. Wattson har noe som kalles Tesla Trap, som potensielt kan være en felle på linje med Caustics giftgass.

Videre ble det funnet spor etter andre moduser, som byr på muligheten til å spille solo eller i grupper på to spillere. En separat modus kalt Survival kan være knyttet til e-sport, med plasser for både tilskuere og kommentatorer. Survival-filene nevner også til et reprisesystem som lar spillere gjenoppleve sin død fra motstanderens perspektiv.

I tillegg kan filene ha avslørt en haug med andre nyheter, som to våpen kalt Havoc Rifle og L-Star EMG. Sistnevnte har vært med i tidligere Titanfall-spill, og kan gjøre et comeback i Apex Legends. Samtidig kan filene også være etterlatt fra tidlig i utviklingen, så igjen må vi vente på en bekreftelse fra Respawn før noe er offisielt.

Vi digger Apex Legends.
Les vår anmeldelse her »

Siste fra forsiden