Twitch-verdensrekord ble knust da «Ninja» og rapperen Drake spilte Fortnite

Over 600 000 fulgte med samtidig da duoen jaktet seire i skytespillet.

Twitch, Ninja

Tyler «Ninja» Blevins satte torsdag en ny verdensrekord for flest samtidige seere for en enkeltspiller på Twitch. Med godt over 600 000 seere knuste 26-åringen fra Illinois i USA den tidligere offisielle rekorden på 388 000 – satt av «Dr DisRespect» i februar.

Inkluderer man organisasjoner og turneringer er det høyeste registrerte tallet på samtidige seere 1,1 millioner, satt av Eleague Major: Boston 2018.

Siden han begynte å spille Fortnite Battle Royale på Twitch for noen måneder siden har «Ninja» blitt godt vant med store tall. Over 150 000 abonnerer på kanalen hans, og tusenvis av mennesker stiller opp hver dag for å se ham spille. Likevel kan han ikke helt ta all æren for sin nyeste rekord.

Fikk drahjelp av verdenskjent artist

Drake.
The Come Up Show/Creative Commons

«Ninja» fikk nemlig med seg rapperen Drake på torsdag, for noen runder med nettopp Fortnite Battle Royale. Nyheten eksploderte på sosiale medier, og allerede før Drake hadde «Tweetet» om spilløkten til sine 36,8 millioner følgere, hadde over 400 000 mennesker flokket seg til «Ninja»s kanal for å se på.

Det gikk heller ikke så riktig dårlig for duoen, som gledet de fremmøtte med i hvert fall én seier. Drake avslørte også at han liker ananas på pizza, for de som lurte på det.

I sin oppsummering av dagen takket «Ninja» sine fans for støtten, og kommenterte at seertallet på ett punkt nådde over 635 000. Twitch har foreløpig ikke sluppet noen offisielle tall, men med rekorden satt regner vi med at det ikke tar lang tid før strømmetjenesten gir lyd fra seg.

Twitch begynner med månedlige gratisspill for Prime-abonnenter
Strømmetjenesten gir bort Superhot, Shadow Tactics, Oxenfree og mer i mars »

Siste fra forsiden