Fortnite - Reboot Van

Nå får du bringe lagkamerater tilbake fra de døde i Fortnite

Oppdatert: Epic introduserer Reboot Vans på onsdag.

Oppdatering 10. april: Epic har bekreftet at Reboot Van-oppdateringen rulles ut om morgenen den 10. april. Serverne stenges klokken 09:00 for å implementere de nye endringene.

Videre forteller utvikleren at oppdatering 8.30 også inkluderer noen tekniske forbedringer, uten at det utdypes hva det er snakk om. Dette vil riktignok føre til en litt større nedlasting enn vanlig, og listen nedenfor viser hva du må belage deg på:

  • PC: 6,93GB
  • Mac: 7,7GB
  • PS4: 3,9GB
  • Xbox: 4,06GB
  • Switch: 3,93GB
  • iOS: 1,14 - 1,76GB
  • Android: 1,56 - 2,98GB

Opprinnelig sak følger.

Epic trakk nylig sløret av enda en stor Fortnite-nyvinning, som trolig vil endre spillopplevelsen ganske drastisk. I videoen over forklarer utvikleren at det dreier seg om en såkalt Reboot Van, og med den kan spillere bringe lagkamerater tilbake fra de døde.

Spillere i nærheten får vite det når en Reboot Van aktiveres.
Epic Games

«Respawns» har blitt prøvd i flere battle royale-spill tidligere, og er blant annet en viktig del av Apex Legends. Konseptet er enkelt nok; Når en spiller mister livet kan en lagkamerat plukke opp ID-kortet deres og ta det med til spesielle stasjoner plassert rundt omkring i verdenen, der de kan gjenopplives.

Prosessen er imidlertid ikke uten risiko, da den skaper mye støy og sender opp et digert lyssignal. Motstandere i nærheten får dermed vite akkurat hva som foregår, og spillere som vender tilbake er nødt til å finne nytt utstyr før de kan forsvare seg.

Man kan bringe tilbake flere spillere samtidig, men når en Reboot Van aktiveres vil den settes ut av drift i en gitt periode.

Frustrerte fans

Nøyaktig hvordan introduksjonen av Reboot Vans vil påvirke spillets gang gjenstår å se. Mest sannsynlig vil vi se mer aggressivt spill, ettersom det ikke lenger er slutten på visa om man angriper et annet lag og mister en spiller eller to.

Nettopp aggressivitet i Fortnite er riktignok noe Epic har forsøkt å få bukt med i spillets standardkamper. Utvikleren eksperimenterte en periode med å etterfylle spilleres helse hver gang de tok livet av noen, med et system kalt «siphon». Da dette førte til «usunn aggressivitet» valgte utvikleren imidlertid å reversere endringen.

Dette ble møtt med stor frustrasjon blant spillerbasen, og en uke senere blir Epic fortsatt bombardert med forespørsler om å bringe siphon tilbake. Hvorvidt Reboot Vans vil fylle tomrommet når de introduseres en gang denne uken gjenstår å se.

Les også: Prins Harry mener Fortnite burde vært forbudt »

Les også
Verdensmesteren forlater klubb og medspiller

Siste fra forsiden