Fortnite - Top Secret

Fortnites nyeste sesong handler om hemmelige agenter

Infiltrer skjulte baser, overrask fienden og lek med barske katter.

Ventetiden har vært lang, men Fortnite har omsider fått en helt ny sesong. Hemmelige agenter er temaet denne gangen, og spillere kan gå løs på en haug med spionrelaterte aktiviteter.

Fortnite-kartet skjuler en rekke nye baser å oppdage.
Epic Games

Som alltid har kartet gjennomgått diverse endringer, med en rekke hemmelige områder og skjulesteder for spillere å oppdage. Battle royale-modusen introduserer også diverse nyheter som lar deg overliste motspillere – inkludert lokkegranater og hemmelige ganger.

Nye midlertidige moduser og oppdrag vil også dukke opp, og også disse har spionlek som tema. Her venter blant annet infiltrering av fiendtlige baser og nøytralisering av datastyrte kjeltringer.

Mye å hente for de som kjøper sesongens Battle Pass. (Video: Epic Games)

Hva kosmetikk angår venter som vanlig en bråte med nye antrekk – inkludert en muskelbunt av en kattemann – for de som kjøper den nye sesongens Battle Pass. Nytt for denne gangen er at spillere kan låse opp ulike varianter. basert på de to spionklanene som herjer på øya.

Ghost-gjengen kler seg i hvitt, mens Shadow-klanen foretrekker svart. Du kan velge hvem du ønsker å alliere deg med, men som Epic påpeker kan du ikke ombestemme deg når valget først er tatt.

Stadig nye rykter peker mot battle royale-modus for Modern Warfare.
Warzone-modusen blir visstnok gratis for alle »

Siste fra forsiden