Call of Duty: Modern Warfare - Warzone

– Modern Warfares battle royale-modus slippes i mars

Rykter hevder også at Warzone blir gratis for alle.

Activision

Siden lanseringen av Call of Duty: Modern Warfares andre sesong, har diskusjonen om battle royale eksplodert. Utallige hint og lekkasjer dukker stadig opp, og det eneste som tilsynelatende mangler er den offisielle bekreftelsen fra Activision på at modusen faktisk er på vei.

Spillere flest forventer at «Classified»-knappen i Modern Warfares hovedmeny vil erstattes med en Warzone-knapp etter hvert.
Andreas Klebo-Espe/Gamer.no

Den siste uken har det gått snakk om at en sniklansering var rett rundt hjørnet. En fersk rapport fra nettstedet VGC (via Gamespot) hevder imidlertid at fans må belage seg på enda noen uker med venting.

Ifølge kilder med kjennskap til utviklingsprosessen skal lansering skje en gang i begynnelsen av mars. Det er i hvert fall om det ikke dukker opp noen uventede forsinkelser.

Modern Warfare-oppdateringer dukker vanligvis opp på tirsdager, og dermed er det tenkelig at lanseringen blir enten 3. eller 10. mars. Inntil Activision tar bladet fra munnen får vi riktignok bare vente å se.

Basert på tidligere rykter vil Moduern Warfares battle royale-modus – som visstnok skal hete Warzone – by på kamper med hele 200 spillere. Altså dobbelt så mange spillere som i for eksempel Playerunknown's Battlegrounds eller Fortnite.

Modusen blir visstnok helt gratis å spille, slik at man ikke trenger å kjøpe Call of Duty: Modern Warfare for å hive seg på.

Call of Duty: Modern Warfare har gjort det bra så langt.
Ifølge Activision satte skytespillet flere salgsrekorder »

Siste fra forsiden